Cos i Veu: Sessió 4

La classe d’avui m’ha obert molt els ulls. Per començar, ens hem estirat al terra i hem hagut de deixar entrar l’aire i d’agafar aire, i així veure la reacció que tenia l’eix central quan realitzavem aquesta tasca. Després la professora, ens ha preguntat que sentiem quan deixavem entrar l’aire, i els resultats han estat preocupants, ja que la majoria no deixavem entrar l’aire de manera normal, sinó que n’agafavem, després de reflexionar ens ha dit que en un futur ens ensenyarà diversos exercicis per a millorar aquest àmbit.

Després, ens hem posat a quatre grapes i hem realitzat diversos exercicis, com ara bordar per veure el moviment muscular que realitzavem al parlar. Després, mentre ens aixecavem mitjançant quatre passos, hem dit la frase “cega cega, lliga lliga, porta el blat a la botiga” intentant mantenir l’entonació de quan estàvem a quatre grapes.

Finalment, hem realitzat l’exercici de la pantalla, el qual es basa en posicionar els nostres braços com si aguantessim una pantalla sobre el nostre cap, per a millorar la projecció de la nostra veu.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cos i Veu: Sessió 6