Cos i Veu: Sessió 5

Aquesta classe ha girat entorn a l'importància dels gests en la comunicació. Hem iniciat la sessió representant quatre personatges diferents segons la postura, un amb el cap a davant, un de pelvis, un de pit i un d'estomac. Hem caminat per l'aula representant els diferents personatges per veure com ens sentiem amb cada un d'ells i a l'acabar hem intentat descriure amb paraules l'impressió que ens havia causat cada un d'ells. 

Després d'això, se'ns ha demanat caminar com si portessim un vestit nou o com si anessim cap a algun lloc que ens agradés molt, ho vam repetir varies vegades i l'objectiu era caminar amb firmessa i seguretat. A continuació vam fer un exercici de mímica amb les companyes on buscàvem mostrar només amb gests com ens sentiem aquell dia. Finalment, vam dir diferents frases acompanyant-les amb gestos exagerats.

Aquesta classe em va fer reflexionar molt, ja que no era conscient de la manera en la que em presentava, i com el gest amb el qual ho feia deia tant de mi, altra vegada, aquesta assignatura m’ajuda a descobrir-me a nivell corporal, cosa que agraeïxo

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cos i Veu: Sessió 6